Hahahaha


Bild: Agnes och jag

Nu har jag och Agnes anmält oss till Nexus som är i början av April!
Vi var bara lite misslyckade hahha. Vi anmälde ju oss som Feva men när vi var klara med anmälan så står det att vi ska segla Zoom8 haha, så vi skickar ett mejl och skriver det.
Men sen så ser vi att vi skrivit fel segelnummer också haha, vi hade skrivit 188 istället för 881hahah!!
Så då fick vi skicka ett till mejl. Dom kommer tro vi är helt luddiga, haha!!!!


Vänta

Nu sitter jag och vänta på att jag ska spela fiol i vår lilla grupp. Sen blir det hem och sedan åka till Väranmo för att träffa Rebecka och gå på SKUl. Det ska bli roligt.


Lite bilder från Lindvallen

Här kommer lite bilder på utsikten från toppen i Lindvallen.







Sälen!!

Hej!
Igår kom jag hem från en underbar vecka i Lindvallen. Jag har åkt skidor varje dag och även varit på praktik på förmiddagarna. Det var jättekul, jag fick vara med och hjälpa till och visa en del övningar och mycket mer. Skulle gärna vilja vara där fler gånger för det var jättekul och det var så trevlig personal och roliga barn.
Kommer upp lite bilder från Lindvallen snart.


Förlåt!!!




Förlåt att det varit så dålig uppdatering under den senaste veckan, eller jag det har inte varit någon uppdatering alls så ja FÖRLÅT!!!!!
Agnes har ju varit och åkt skidor hela veckan så hon har en ursäkt men inte jag som bara har suttit på mitt rum hela veckan har absolut ingen ursäkt. Okej jag har inte bara suttit på mitt rum men nästan bara.
Om några veckor ska iallafall jag och min familj åka till Stockholm och gå på båtmässa så då kanske det blir något lite mer seglingsrelaterat inlägg :P.
Om man säger så så är seglingen ganska långt borta just nu när det är 10 minus och isen ligger tjock på sjön. Men snart så är det Mars och då kommer jag inte acepptera att det är så här, så då ska det bli vår igen.


Grattis!!!!


Bild: Sebastian av mig


Idag fyller min lillebror Sebastian 14 år så nu säger vi ett STORT grattis till jan!!!


Sportlov :)

Förlåt för dålig uppdatering. Har haft fullt upp denna veckan. I måndags var det skola och scouter, i tisdags var det skola och plugg. I onsdags var det skola och klippning, i torsdags var det isaberg med skolan och sedan ner till Becka för SKUl. I dag började sovmorgon och sedan skola. Nu så ska jag snart träna och sedan ta det lugnt. För nu är det sportlov :)


Hemma

Nu är man hemme från kursen som var i helgen. Det var jag, Becka, Erik, Saga och Kornelia. Det var både roligt och långtråkigt, men de hade en bra blandning av teori och praktik.
I mitt och Beckas rum hade vi världens skönaste fåtölj. :)


Kurs

Idag har varit en bra dag. Slutade kl. 11:30 så det va skönt. Imon så blir det att åka på kurs med Rebecka, Erik, Saga och Kornelia. Ska bli roligt, ska bo på hotel så det kommer bli kul :)
Veckan har varit bra och som ni läste i förra inlägget så var vi hos Ludde i måndags och det va jätteroligt och resten av veckan har också varit rolig. Igår va jag i värnamo på SKUL med Rebecka och sedan gick vi och åt pizza.




Vi var menade för nåt större




I måndags så var jag, Basse, Agnes och Lotta hemma hos Ludde. VI spelade TV-spel, åkte pulka, lekte dunkgömme, såg film, åt godis, åt tacos och spelade spel. Det var riktigt kul och vi skrattade såå sjukt mycket, haha!!! Världens bästa kompisar alltså!!!


RSS 2.0