1 dag kvar

Imon åker jag och Agnes till Ängelholm och Nexus, wiieee!!! Ska bli så kul.
Har varit hemma hos henne nu på kvällen och packat Fevan och grejerna. Det skulle tydligen inte vara så mycket vind i helgen heller så det blir nog bra för mig och Agnes, med tanke på att det är första gången med båten. Nej men nu måste jag gå och sova för jag är skit trött var nämligen i Danmark med alla Estetbildare igår och det var grymmt kul.


Skolan

Nu sittar jag i skolan och väntar på att jag ska spela fiol om en och en halv timme.. Sedan blir det hem och packa det sista för imon åker jag, becka, ludde, erik & sebastian till nexus :) det kommer bli jätteroligt. Längtar så grymt mycket.
Nexus i höstas på mig och Rebecka



3 dagar kvar!!!

Okej, nu säger jag detta. Det är bara tre dagar kvar!! :) Längtar jättemycket, det kommer bli så grymt kul att få segla feva och segla över huvudtaget. Jag har börjat packa mina seglarkläder och även det andra jag ska ha med mig. Så jag hoppas att jag inte glömmer något. :P
Nu blir det skolan.


4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagar kvar tills man får segla för första gången detta året!!! Guuud vad man längtar nu, det ska bli så underbart kul.
Idag har jag dessutom packat mina seglarkläder som jag ska ha med så nu börjar det ändå kännas som det är på riktigt!!


Rigga upp sen ner



Idag har jag och pappa varit hos Agnes för jag och Agnes har övat på att rigga Fevan. Det gick riktigt bra, jag och Agnes är redan värsta proffsen!!! Haha nej kanske inte riktigt än, men vi kanske blir ;P.
Nästa vecka är det Nexus och vi längtar såå sjukt mycket, det ska bli så kul att prova den nya båten. Och det ska bli kul att bara börja segla igen!!!!
Jag, mamma och pappa var nere vid sjön innan och kollade och isen började bli mörk så snart släpper den nog. Då kan man börja segla hemma med.


Here comes the sun











Här är lite bilder jag tagit ;P

-
















Lite bilder från båtmässan i Stockholm som vi var på för 2 veckor sen.


RS Feva

Idag har jag, pappa och Rebeckas pappa satt ihop fevan. Becka kunde inte vara med för hon var på Öland. Men vi ska testa och rigga den nästa helg också med Becka. Allt gick bra förutom att jag skadade mitt finger :( men det gick bra. Sedan var min familj på media makt en sväng och nu sitter jag och titta på Körslaget.
Längtar till Nexus, för det är nu 4 anmälda båtar :)

Please


Bild på mig ifrån Nexus i höstas.

Igår så ringde Agnes till mig och sa att vi kanske inte skulle få vara med och segla på Nexus för det var förlite Fevor anmälda!!! Det är så himmla orättvist tycker jag, dessutom eftersom vi värkligen vill satsa på Fevan och vill åka på läger och sånt. Tycker att alla som seglar Feva och vill åka på träningsläger i Ängelholm ska ta och anmäla sig till Nexus Marine Training Camp som är den 2-3 april!!! Man kan ju självklart segla annat där också men det skulle vara kul om det var fler Fevor, det är ett jättebra läger så det är värt det.


Vååååår!!!!!



Nu tror jag nästan det börjar bli vår faktiskt, det har typ varit 10 grader och en massa sol idag!!!  Wieeee så snar blir det segling, läääängtar!!!
Det är ju mindre en en månad till Nexus förresten så jag hoppas isen går upp snart.
Har saknat seglingen sjukt mycket, börjar få abrtinensbesvär. :P


Helg

Har haft en rolig vecka på simhallen. Har gjort massa saker och man kan säga att man har alltid något man kan göra. Dagarna går fort även helgen. Idag ska man åka ner till Värnamo och gå på lovsångsgudstjänst, ska bli roligt.
Nu räknar man veckor och dagar tills man ska på Nexus och segla :)


Saknade te havs


Bild: Från en tävling i Växjö förra våren.

Nu har jag precis kommit hem från ett styrelsemöte med ASSV och det gick bra. Första styrelsemötet där för mig eftersom jag är nyinvald i styrelsen ;). Nu blir det mycket bra ideer till seglingen, haha.


Praktik

Hej!
Nu har jag praktik igen :) Dessa 2 veckor är jag i värnamo på simhallen. Det är jättekul och det kommer bli en superpraktik. Så nu får man se om det kommer några man känner dit, men det får man hoppas :)


RSS 2.0