New boat




Här är en liten sneak peak på Sebastians nya Optimist som vi var och hämtade i helgen.


Söndag

Idag har varit en lugn dag med att sjunga och spela på Gudstjänst för alla. Efter vi hade ätit var det plugg och sedan så övningskörde jag en sväng, det är jätteroligt :)
Imorgon är det studiedag och då blir det att åka ner till Värnamo på eftermiddagen för att träffa Rebecka och några andra seglarkompisar.


En bild från i höstas. Tagen av Agnes


Lunch

Nu är det lunchrast och sedan är det ULS och redovisning. Sedan är det fiol och sedan får man sitta länge och vänta tills det blir gruppen vid 16:20. Det är långtråkigt. Men sedan är det snabbt hem och sedan till stationen för att åka till Värnamo och träffa Rebecka och vara på deras tonår som heter SKUL :)


En härlig bild. Vill Segla


V O R










Bilder: Volvo ocean race

Måste säga att denhär hämska vintern börjar bli lite outhärdlig nu. Jag vill värkligen segla!!! Det blir ju inte alls bättre av att man köpt Feva som man gärna vill prova.
Nej nu får det banne mig vara nog med vinter!!!!


Rolig Helg

Denna helgen har varit väldigt rolig. I fredags kom Rebecka hit och vi skulle på maskerad som jag och några på Frälsis hade ordnat och sedan skulle Rebecka sova över hos mig :) Sedan igår så skulle jag på ännu ett kalas för min granne fyllde 50 och det var också jätte roligt. Men idag så ska jag bara ta det lugnt.




Nothing


Bild: av mig nere vid klubbstugan

Japp har inte så mycket att säga mer än att jag varit i skolan idag. Vi var i studion lite och tog bilder till Sandras fotoproject. Imon kommer iallafall Agnes hit och det ska bli lite najs!!!


Rast

Nu sitter jag på lunchrasten som vi har till ett. Det är långtråkigt, hatar långa raster fast det kan vara väldigt skönt ibland.
När jag kommer hem måste jag plugga lite och sen så blir det att åka till Jönköping för att spela fiol.

Saknar mina ASSV:are. <3


My best friends



Som sagt så var vi ju i hestra igår och det var hur kul som helst!!! Jag trillade bara två gånger, duktigt alltså. Sen en gång när vi skulle av sittliften men det var faktiska Ludde och Agnes fel för det puttade mig, det hela slutade mad att vi alla tre låg i en hög och de fick stanna liften!! :P men kul var det!! haha
Sen så hade jag, Agnes och Ludde lite roliga diskutioner med!!!

Man kan inget annat än att älska dom!!! Så underbara är dom, vi har alltid så grymmt kul ihop.


Hestra

Nu har jag kommit hem från ännu en dags skidåkning fast i Kyllås. Har varit jätteroligt men jag åkte in i ett träd och nu har jag en bula på hakan :( träffade även Ludde från klubben där.
Igår var också en rolig kväll med ASSV åkte massa roliga backar och pratade en massa med dom.
Här kommer också en bild från igår på ASSV:arna som var där.



Hestra

Nu bär det snart av till skillingaryd och Agnes för att sedan åka vidare till Hestra! Ikväll ska vi åka skidor med ASSV-gänget. Ska bli najs bajs!!!!


ASSV <3

Idag blir det att åka skidor med en del ASSV:are kommer bli jättekul. Längtar jättemycket till ikväll. Ska bli kul att träffa dem, har inte träffat dom på typ 2 månader. :)




I can't get away from you


Mycket fin bild på mig i min Gill mössa ute i snön :P

Har nog glömt och säga att vi har solt min brorsas optimist nu. Vi sålden den till Noa i vår klubb så nu kan han också vara med och tävla. Det är nämligen så att vi ska beställa en ny till Sebastian. Så det blir många som ska prova nya båtar till våren. Lääängtar!!!!


I'll be up up and away


Hade ingen ny seglings så det blir en på snygga Kid Cudi

Längtar tills fredag då vi ska till hestra och åka skidor med seglingsgänget. Dock suger jag på att åka skidor så Agnes ska får lära mig, jag vill helst inte att det hela ska sluta med att jag får gipsa nåt.


SV

Sitter nu på min SV och har inget och göra. Men det är rätt skönt också, men det är tråkigt att vi ska byta lärare.:(

Men på fredag blir det skidåkning med gänget :)





Är glad:)

Idag har varit en bra dag. Har fixat en inbjudan med en kompis. Snart så blir det väl kvällsmat och sen blir det TV:n. Sedan imon börjar skolan. Det blir kul att träffa alla igen men det jobbigaste kommer väl att bli att gå upp. Men man får se det positiva att snart är det fredag och då blir det att träffa seglargänget <3 :)


Jag och min älskade tera


I live for you alone



Kom på att jag hade glömt lägga in en bild på hur våra klubbtröjor ser ut. Så jag gör det nu istället, det är ingen super bild men den funkar. Dock ser man inte Assv märket som sitter  på högra armen. Kan lägga ut nån bättre bild nån annan gång.


Soon

Snart kommer Agnes hit!!!

Skola:(

Snart är det dags för skola igen, vill inte :( Det har varit så skönt med lov och allt. Men idag är ändå en rätt bra dag. Ska plugga lite och sen ska jag åka till Rebecka :) Sen kommer min familj dit också så ska vi ha jättekul. Snart får man börja segla lite är jättesugen på det och när man ser båten varje dag så blir man ännu mer sugen. Men jag gillar ju vintern också för då får man åka slalom. :)
Men nu är det dags för lite plugg :(


Bläää

Uschhh för denna vintern alltså!!!! jag vill att den bara ska försvinna så att det kan bli sommar snart så man kan segla. Jag börjar typ få abstinensbervär för jag inte har seglat på så länge. Åååååhh kan det inte bli sommar snart!!


Tips

Hej!
Här har jag lite olika filmer på tips när man seglar feva.

http://www.svensksegling.se/Klassforbundssidor1/RSFevaforbundet/Omklassen/TrimTeknik/

Klicka på länken så hittar du massa tips.




Isaberg <3

Hej!
Idag har jag och min familj varit på isaberg och åkt skidor. Första åket för denna skidsäsong. Det var superkul att äntligen vara igång. Första åket var lite stelt men sen kom man igång och jag längtar redan till nästa gång man ska åka.


En bild från skidåkningen


...

Igår när jag kom hem så hade även min kompass kommit vilket var en trevlig överraskning.
Vi får hopas att jag får mycket användning av den detta året och så får vi hoppas att den förbannade snön kan försvinna snart så vi kan börja segla snart!


Hemma!



Nu är vi hemma som sagt från ett underbart läger och ett underbart nyårs firande!
Vi har haft jättekul, hoppas att ni också har haft det.


Skidor <3

Hej!
Nu är jag hemkommen från ett jätteroligt nyårsläger. Jag har träffat massa roligt folk och haft en helt underbar nyårsafton och jag hoppas ni också har haft en bra nyårsafton.
Just nu sitter man trött framför TV:n eftersom man inte la sig före halv fyra och steg upp halv åtta så det blev inte mycket sömn.

Ha en fortsatt bra start på det nya året!!


RSS 2.0