JSM 11

NU är vi hemma från JSM 2011 i Arkösund! Det har varit jättekul och vi har lärt oss mycket. Efter 4 dagars intensivt seglande och en mycket underlig solbränna senare, känns det ganska skönt att vara hemma faktiskt. Vi kom absolut sist men det är inga sura miner för det, jag menar vad kan man förvänta sig när man bara seglat båten sen i April och knappt inte kunnat träna någonting under våren. Så det är bara att åka ut och träna för vår del, så vinner vi nästa år. XD ;P


2011-06-14

Igår var det segling igen. Det var väldigt kul men tyvärr så blåste det inte mycket. Det blåste nästan ingenting. Jag och Becka bytte lite med Jörgen för att han är väldigt duktig på tvåmanssegling så då gav han oss lite tips så det var väldigt bra. Vi fick lite tips på hur man ska göra med genacken så det var väldigt bra för det är den vi har problem med, det är där vi tappar mycket på när vi seglar.
Bild från Figeholm där vi var och tävlade i helgen.



Smålandskupp 1


Bild: Från smålandskuppen i Figeholm förra hösten

Igår åkte vi iväg till vår sommarstuga i Mönsterås för idag segla smålamdskupp i Figeholm. Igår följde även Agnes och familjen Hurtig med till Mönsterås och idag på morgonen kom Melker, Ludde, Sven och Olivia också. Det blev en riktigt fin dag ute på havet med kul segling. Nu sitter jag och har försökt skriva lite på min historia uppsats.


2011-06-08


Nu har jag kommit hem ifrån sjön där det har varit segling hela kvällen. Idag var det inte bara nybörjarna utan alla de andra grupperna var där också eftersom vi iinte hade nån segling i måndags. Det var sååå sjukt fint väder också så det har värkligen varit en kanon kväll. Nybörjarna har dessutom blivit riktigt duktiga nu, (stolt).
Nästa vecka blir ju sista innan sommarlovet och då ska vi nog göra något extra kul för dem!! Hihi


Hemma

Igår kom man hem från Göteborg. Där vi har seglat West Coast youth Race weekend. Det var väldigt roligt. Det var jag, Becka, Erik och Sebastian som seglade. Det blåste bra och vi seglade 15 race där vi var med och seglade. Men sedan seglade de tre race till men de racen var vi inte med på för att vi gick först ut och skulle segla. Sen dog vinden så de ställde in tävlingen men sen efter ca. en timme så skulle det bli segling iallafall, men då hade vi redan börjat att plocka ihop båten och skulle åka hem. Vi hade iallafall inget viktigt att försvara för vi har aldrig tävlat med fevan innan. Men vi är iallafall nöjda med vår insatts och vi kom iallafall inte sist. :)
Optimisterna


Fevorna när vi seglar med Genacker


Jag och Becka


Fevorna och en 29:er




RSS 2.0