Göteborg :)

Igår var det segling som vanligt. Det var jättekul, fast det tråkiga var att det inte blåste alls mycket mellan 0,5-2 m/s så det var inte så roligt.
Ikväll så blir det niornas cabaré det kommer att bli roligt.
I helgen blir det tävling i Göteborg :)

I get by with a little help fom my friends


Världens bästa♥

Idag hade vi nybörjarna igen och det gick bra. Fast det blåste riktigt mycket så vi kunde inte segla med dem. Vi vill ju inte att de ska bli för rädda. Men de är sjukt awsome, haha!!! Sååå grymmt roliga personligheter!!! Tror de kan bli duktigt.


Jag hade en gång en båt, med segel och ruff och köl...

I morgon så är det segling igen. Det ska bli jätteroligt, har även sett att det ska blåsa runt 7m/s så det kommer att bli jobbigt och även roligt.
I helgen så kanske det blir tävling i Ängelholm, hoppas bara på att det blir mer anmälningar så att tävlingen blir av. 
Nu är det inte många veckor kvar av skolan, jag har bara typ 2 veckor kvar, sen är det sommarlov :) Det kommer att bli väldigt skönt.

Nybörjarna



Idag har jag, Agnes och Erik haft nybörjarna igen. De är riktigt duktiga faktiskt!!! Söta är de med, de är 8st från 7-11. Alla är riktigt på och peppade så de är ett roligt gäng att vara tränare åt.
Idag fick de segla med en av oss, det blåste ganska mycket idag vilket var lite synd. men vi får hoppas att det blir bättre nästa vecka.


Jippi!! :)

Idag är det träning :) Nu ska vi se om våran genackerpeke funkar, för att vi bytte den här om dagen för att våran andra var böjd. Den såg nästan ut som en banan, så det var rätt tungt att få in den och både jag och Becka var väldigt irriterad på den. Så nu hoppas vi att den funkar bra.

Segling :)

Igår kväll så hade jag, Erik och Rebecka hand om nybörjargruppen. :) Det var 8 nybörjare vilket jag tycker var jättebra. Jag tycker allt gick bra och barnen kom ut lite på vattnet. De styrde segelbåten efter en motorbåt så de fick testa på att styra. Det gick jättebra. :)
Nu är det dags för skolan och ikväll blir det värnamo och sKul.
Bild: Tagen av mig.

Tyskland

Igår kom jag hem från tyskland. Har varit där med skolan från i fredags. Det var väldigt roligt. Bodde hemma hos en värdfamilj så det var lite annorlunda en vad man brukar göra.
Vi har varit på ett kolverk, stålverk, i Essen och i Xanten. Det var väl intressant men de guidningarna som vi hade var på tyska så det var ibland lite svårt att förstå.
Imon blir det eventuellt segling :)
Xanten



Ta mig till havet och gör mig till kung

I söndags var det dags för att lägga i bryggorna. Det var roligt att träffa alla igen efter vintern.
Sedan på kvällen så var det information om seglarskolorna, men jag var inte där för jag var tvungen att åka hem och plugga. Nästa vecka på onsdag så är det dags att börja segla i vidöstern. Det ska bli roligt. Läängtar :).
Här är lite bilder från i Söndags.
Bild från när vi fika
Bild på när bryggorna är på plats.

RSS 2.0